NV Purmerend
 7 december

DE TALKSHOW

De laatste NV Purmerend van 2023 wordt gehouden in Theater de Purmaryn Tijdens deze gratis toegankelijke ondernemerstalkshow interviewt Jaap Sluis gasten uit het lokale bedrijfsleven. 

YourPerfection in Purmerend is van vele markten thuis. Groepslessen of individueel? Kinderen, ouderen of tieners? E-gym, personal training of spinning? Het kan allemaal. Danielle van Driest komt vertellen hoe haar bedrijf dat doet en legt tevens uit waarom Your Perfection als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat best veel doet.

Als oud marinier weet Steve Jepkes van BHV Waterland wat het is om onder stressvolle omstandigheden te moeten werken. Zijn bedrijf verzorgt opleidingen en cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO doet dat bij veel bedrijven in Purmerend en omstreken.

Verder wordt aandacht besteed aan het op handen zijnde herstel van de brug in de A7 over het Noordhollands Kanaal. Bij de bouw daarvan is in de bewapening te weinig beton gebruikt en dat probleem moet nu worden verholpen. De door Rijkswaterstaat te leiden klus gaat waarschijnlijk van februari tot oktober 2024 duren en heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid van het bedrijfsleven in de stad en wijde omgeving. We spreken erover met Ron Rijser van DGA Rijser Transport.

Sven Kraakman noemt zichzelf een professioneel videograaf. Binnen uiteenlopende genres en stijlen werkt hij met hart en ziel aan producties voor met name bedrijven. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Jouw verhaal door mij in beeld.’ In 2010 begon hij met de fotografie, in 2015 volgde de videografie en sinds 2019 heeft hij Make Your Story, het bedrijf dat hij samen met zijn partner Emma (scripts en editen) runt.

De NV is voor iedereen gratis bij te wonen. Inloop vanaf 16.30 uur, de talkshow is van 17.00 tot 18.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een gezamenlijk hapje en drankje.