NV purmerend
7 december 2023

Met interviewer Jaap Sluis in Theater De Purmaryn in Purmerend

Your Perfection – Daniëlle van Driest

Daniëlle van Driest studeerde commerciële economie, liep stage in het bedrijf van haar vader en leerde daar wat de essentie van ondernemen is. Haar partner Yassine is een op en top sportman. Zij noemt hem niet geheel objectief ‘de beste trainer van Purmerend’. Een jaar of zes geleden begonnen ze samen een kleine sportstudio op de Baanstee, met plaats voor maximaal 10 mensen.

BHV Waterland – Steve Jepkes

Als oud marinier weet Steve Jepkes van BHV Waterland wat het is om onder stressvolle omstandigheden te moeten werken. Zijn bedrijf verzorgt opleidingen en cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO doet dat bij veel bedrijven in Purmerend en omstreken.

DGA Rijser transport   – Ron Rijser

Het viaduct in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend moet worden hersteld.  Voor de lokale transportondernemers met circa 4400 combinaties op de weg zijn de gevolgen enorm. Files, files en nog eens files.. Ron Rijser van Rijser Transport uit Purmerend is er het type niet naar om bij de pakken neer te zitten. Samen met een aantal vooraanstaande collega transportbedrijven uit de regio ging hij het gesprek aan met Rijkswaterstaat.

Make Your Story – Sven Kraakman

Sven Kraakman noemt zichzelf een professioneel videograaf. Binnen uiteenlopende genres en stijlen werkt hij met hart en ziel aan producties voor met name bedrijven. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Jouw verhaal door mij in beeld.’ In 2010 begon hij met de fotografie, in 2015 volgde de videografie en sinds 2019 heeft hij Make Your Story, het bedrijf dat hij samen met zijn partner Emma (scripts en editen) runt.